Szoftver, ami könyvet ír helyettünk?

Szoftver, ami könyvet ír helyettünk? post thumbnail image

Soha nem értettem, hogy ha valakit nem érdekel egy szakterület, és nem okoz számára örömet annak a szakmának a művelése, akkor miért akar mégis ott lenni, és úgy beállítani magát, mintha profi lenne.

Bennem ilyenkor mindig az a kérdés merül fel, hogy miért nem azzal foglalkozik, ami érdekli, és amit szeret csinálni? Talán egyáltalán nem érdekli semmi, és nem élvez semmit?

Az elmúlt hetekben rendszeresen megtaláltak bizonyos hirdetések, melyekben olyan szoftvereket ismertetnek, ami segít a forgatókönyvíróknak írni (például ötleteket ad, vagy szereplőket dolgoz ki), vagy ami megírja helyettük a forgatókönyvet.

Kiknek szólnak ezek a hirdetések? Azoknak, akiket nem érdekel a filmes szakma, és nem okoz számukra örömet ez a fajta tevékenység.

Kinek jó az, ha elárasztják a stúdiókat a szakma iránt nem érdeklődő, a szakmában dolgozni nem szerető emberek, akik egy szoftverrel összedobott szkripteket árulnak, fillérekért? Van valaki, aki úgy érzi, hogy a filmipar még nincs elég mély válságban, és szeretne ezen változtatni?

(Duncan Shelley)

Örömmel tölt el az írói tevékenység és az alkotás, és szeretnéd megtanulni az írás mesterségét?

Várunk online íróképzésünkön!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek