Rólunk post thumbnail image

Rólunk

Profi író szeretnél lenni?

Tanulj Duncan Shelley-től és azzá válhatsz!

Profi az, aki nem gondolkodik azon, hogy hogyan is kell valamit megcsinálni, vagy éppen melyik lépés következik. Egyszerűen tud, gondolatok és szavak nélkül. Tudása készségszintű jártassággá fejlődött.

Profi író az, aki hivatásként tudja űzni az írás mesterséget és kedvtelésből is képes alkotni, mert rendelkezik az írás alapelemeinek ismeretével és a megfelelő íráskészséggel. Tanfolyamainkon mindez elsajátítható.

A képzéseinket a népszerű Duncan Shelley író vezeti, aki elsősorban valós információkon alapuló fikciós regényeket ír különböző stílusban. A legolvasottabb művei között szerepel Az elme gyilkosai és a Paktum trilógia. Ő valóban végigjárta az íróvá válás rögös útját, ismeri az összes buktatót, amit megtanít, így rengeteg időveszteséget elkerülhetsz, amit az alkotásra tudsz fordítani.

A képzésünk kiadói háttérrel rendelkezik, megismerheted a kiadás teljes folyamatát és a megírt könyved akár azonnal kiadásra kerülhet.

A tanfolyamok online végezhetők, ki-ki a saját ütemében haladva küldi el emailen a leckéket Duncan-nek, aki rövid időn belül írásban válaszol. Ez a személyre szabott törődés kivételes, hiszen így az egyéni képességekhez mérten fejleszthető az íráskészség.

A tudásanyag, amit tanítunk saját tapasztalatokon, írói életrajzokon, írókkal készült interjúkon, drámaelméleti tankönyveken, színészi és rendezői tanulmányokon alapul.

Duncan Shelley:

  • 1000+ cikket,
  • 100+ tanulmányt,
  • 40+ könyvet írt,
  • 300+ íróképzős tanuló vett részt tanfolyamain.

Duncan Shelley könyvesbolt