Válj íróvá

Mit tanulhatsz meg az Írásmesterség alapjai tanfolyamon?

Az írás ugyanolyan szakma, mint a programozás, a repülőgépvezetés, vagy az autószerelés. Kell hozzá némi veleszületett tehetség, de a nagy része tanulható, megszerezhető készség. Ahogy pilóta vagy programozó sem leszel a megfelelő iskolázottság nélkül, úgy írni sem lehet, ha nem tanultad soha – bármilyen tehetséges is vagy.

logo

„Részt vettem már más írótanfolyamokon is, de ez az első alkalom, hogy egy teljes rendszert kaptam a kezembe, ráadásul ebbe a régi ismereteket is beilleszthettem. Gyakorlatcentrikus kurzus, ahol így az eszközöket nem csak megismertük, de azonnal alkalmazhattuk is, hogy rögzítse a tudást. Köszönöm!”

– Judit –

Az írásmesterséget 9 részterület együttese alkotja – ezeket tudod megalapozni a tanfolyam 9 leckéjében:

 1. Stílus
 2. Megalapozás
 3. Dramaturgia
 4. Rejtély
 5. Feszültség
 6. Váratlan fordulat
 7. Karakter
 8. Viselkedés
 9. Stilisztika

Milyen hasznod lesz a tanfolyamból?

Képzéseinken hivatásos íróvá válsz, olyan szakemberré, aki később lehet szellemíró, írhat regényt, novellát, szakkönyvet, tanulmányt. Ehhez több száz oldalnyi elméleti tananyagot, rengeteg gyakorlati házi feladatot és személyre szabott segítséget adunk.

Az írásmesterség alapjai tanfolyam ennek a szakmának az alapjait tanítja meg: ez egy bevezető képzés, melyre a későbbi tanfolyamok épülnek.

Hogyan végzed a tanfolyamot?

Minden elméleti lecke mellé gyakorlati házi feladatokat kapsz, hogy készségszinten tudd használni az itt tanultakat. A házi feladataidat Duncan Shelley személyesen ellenőrzi, és ő segít abban, hol tudsz tovább javítani a történeteiden, a szövegeiden.

logo

„Már a dramaturgián is nagyon sokat tanultam, és most is rettentő hasznos volt. Most már tuti biztos, hogy írni fogok, mert már olyan okos lettem, és olyan sok mindent megtapasztaltam, gyakoroltam. Ezek a tanfolyamok valóban nagy segítséget nyújtanak az íráshoz. Végre megértettem, hogy eddig miért nem sikerült befejezni a könyveket, miért untam meg, miért hagytam abba. Egyszóval, nagyon szuper!”

– Edit –

 • Régóta kacérkodsz az írással?
 • Esetleg már van is egy-két iromány a fiókodban, csak nem érzed még őket elég jónak?
 • Szeretnéd profi szinten űzni az írás mesterségét?

A tanfolyam során átfogó képet kapsz az írói szakmáról, az író feladatairól, az írói eszközök használatáról – elindulhatsz az íróvá válás útján.

Jelentkezem a tanfolyamra!

Mit kapsz, ha beiratkozol a tanfolyamra?

 • Online tanfolyam, bárhol, bármikor tanulhatsz
 • 9 lecke + házi feladatok
 • Személyre szabott segítség az online konzultációk során
 • A saját tempódban haladás

 „Vajon ezt én is meg tudom tanulni…”

… mondják sokan, amikor mesélünk nekik az Írásmesterség alapjai tanfolyamról. Többnyire olyan emberek, akik már írogattak, de még nem érzik magukat elég jónak, vagy épp ellenkezőleg: jónak érzik az írásaikat, de mindig visszadobják a kiadók.

Kétségtelen, hogy az íráshoz kell némi tehetség. De a tehetség semmit sem ér, ha nem párosul kellő tudással.
Ezt a tudást pedig nem lehet egy rövid, hétvégi tanfolyamon elsajátítani, ahogy repülőt vezetni sem két nap alatt tanulnak meg a pilóták. Türelem és elszántság kell hozzá, továbbá olthatatlan tudásszomj – hiszen az Írásmesterség alapjai tanfolyam csak a kezdet, ezután még számtalan izgalmas tanulnivaló vár rád.

logo

„Kislánykoromban sokat írtam, azután abbahagytam, nem volt rá időm, nem éreztem, hogy foglalkoznom kellene vele, de mindig bennem volt, hogy egyszer majd! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az írótanfolyamra: visszaadta a hitemet, hogy foglalkozhatok még az írással. Sőt, úgy írhatok, hogy az kiadható legyen! Úgy érzem, hogy visszataláltam magamban oda, amit elveszettnek hittem: kedvet kaptam az íráshoz!!! Köszönöm!”

– Ágnes –

Jelentkezem a tanfolyamra!

Ki lesz az oktató?

Duncan Shelley több mint 20 saját könyv, 1000 cikk szerzője, 12 könyv szellemírója, akinek 2 forgatókönyvéből film is készült. Az első kéziratát 214 kiadó utasította vissza – de ő nem adta fel, és egymás után küldte az írásokat a kiadóknak. Végül több mint 1000 elutasítást kapott, amíg rá nem jött, hogy csak úgy lehet igazi író, ha elkezdi megtanulni az írói mesterséget. Az első könyvét 2000-ben adták ki – és azóta minden megírt regényét publikálják.

Az Írásmesterség alaptanfolyam ahhoz adja meg neked az első lépéseket, hogy megspórolj 1000 visszautasítást
– és már az első regényed kiadják.

Az alaptanfolyamon tanultakat a ráépülő tanfolyamokkal fejlesztheted tovább.

Hogyan jelentkezhetsz az Írásmesterség alapjai tanfolyamra?

A tanfolyam ára 50 000 Ft, amiért 9 leckét, a leckékhez tartozó házi feladatokat, és a házi feladatok javítását kapod, e-mailes konzultációval.

Ez azt jelenti, hogy egy lecke ára 5 555 forint a leckékkel és a tanácsadással együtt.

Kevesebb, mint egy pár cipő, mégis sokkal többet ad, hiszen nem tárgyakat veszel, hanem egy mesterség alapjait sajátíthatod el. Ha szorgalmasan tanulsz, akkor elindulhatsz az íróvá válás útján.

Az előtted álló út pedig telis-tele van csodákkal…

logo

„Először arra jöttem rá, hogy nem tudok semmit a regényírásról, néhány elbeszélő vagy dialógusos felvillanástól eltekintve, aztán pedig áldottam az eget, és magamat, mert belegondolni is rossz, hogy miket írogattam volna ezután, ha nem tudom ezeket az információkat. Tényleg köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon!”

– Erika –